Βράβευση Του Ιδρύματος Μας Στα Βραβεία ”Μαζι Για Το Παιδί” 29/01/2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζη-Iωάννου ήταν ανάμεσα σε επιλεγμένες εταιρίες που βραβεύτηκαν από την ένωση Μαζί για το Παιδί. 

Μάλιστα ήμασταν ένα από 7 φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Ελλάδας που βραβεύτηκαν για την στήριξη τους στην Ένωση Βραβεία παρέλαβαν επίσης εταιρείες – χορηγοί και ιδιώτες – δωρητές.

Τα βραβεία έγιναν στο κτίριο του Μουσείου Μπενάκη στην Αθήνα , οδός Πειραιώς 138. Την απονομή έκανε η κυρία Άννα Μπενάκη Ψαρούδα και στελέχη του οργανισμού Μαζί για το Παιδί . Παρουσία προσωπικοτήτων από τον χώρο των τεχνών , της επιχειρηματικότητας , του αθλητισμού και των γραμμάτων. Το Ίδρυμα εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Κωσταράκης και Κωνσταντίνος Σερέτης

Το Ίδρυμα μας στηρίζει το Μαζί για το Παιδί από το 2014 , με δωρεές που ξεπερνούν μέχρι σήμερα τις 100.000€. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία αυτού το πολύ αξιόλογου φιλανθρωπικού οργανισμού.

Ελπίζουμε ότι με την κατάλληλη υποστήριξη η ένωση θα μπορέσει να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του τα επόμενα χρόνια. Η δράση της ένωσης είναι καίριας σημασίας για την ελληνική κοινωνία και για τα παιδιά που αυτή ενισχύει και προστατεύει.

Στηρίζουμε και ενισχύουμε τις ετήσιες συναυλίες που διοργανώνονται κάθε χρόνο.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τη βράβευση , η οποία δυστυχώς έγινε χωρίς την παρουσία του κύριου Στέλιου Χατζη-Iωάννου λόγω υποχρεώσεων του στο εξωτερικό.