ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ενημέρωση

9 Φεβρουαρίου 2022

Η επαναφορά του καθιερωμένου, ήδη από το 2008, θεσμού των Βραβείων Νεανικής Επιχειρηματικότητας, για νέους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών που ξεκίνησαν τη δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια, προγραμματίζεται για τον Ιούνιο του 2022.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη ανακοίνωση:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές προηγούμενων ετών, μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ.

 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

 

Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο εδώ και 11 συνεχή έτη. Το έτος 2020 και 2021 τα βραβεία αναβλήθηκαν και επιστρέφουν ξανά το 2022. Αφορούν αποκλειστικά νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, κάτω των 40 ετών, οι οποίοι πρέπει να έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια με ελάχιστο μικτό κέρδος 10.000  ετησίως. Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον δύο άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% της εταιρείας. Εάν οι ιδιοκτήτες είναι δύο, θα πρέπει να κατέχουν πάνω από το 80% της εταιρείας μεταξύ τους.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης: 

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει πρώτα να κάνουν like τη σελίδα μας στο Facebook Stelios Philanthropic Foundation και να συμμετάσχουν στην δημόσια ομάδα “Awards for Young Entrepreneurs in Greece (Year) “, που θα μπορούν να κατεβάσουν μέσα από την κατηγορία FILES το PDF του εντύπου αίτησης. 

1) Ανοίξτε το αρχείο PDF. 

2) Συμπληρώστε τα κενά κελιά πληκτρολογώντας. Δεν θα ληφθούν υπόψη τα χειρόγραφα έντυπα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει όλα τα σωστά πλαίσια.

3) Κάντε κλικ στο Αρχείο (πάνω αριστερά του PDF). 

4) Κάντε κλικ στο “Αποθήκευση ως” και, στη συνέχεια, επιλέξτε PDF. 

5) Κατά την αποθήκευση του PDF, βεβαιωθείτε ότι ονομάσατε το έγγραφο χρησιμοποιώντας το επώνυμο του αιτούντα και την ημερομηνία υπογραφής. 

6) Αποθηκεύστε το αρχείο.

7) Επισυνάψτε το PDF σε μήνυμα προς την σελίδα στο Facebook , Stelios Philanthropic Foundation και πληκτρολογήστε στο κύριο σώμα του μηνύματος: “GREECE(YEAR)”.  

Επιπλέον, ο νικητής / νικητές πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κληθούν μέσα στους επόμενους από την βράβευση μήνες να δώσουν συνεντεύξεις σε περιοδικά , εφημερίδες , ενημερωτικές ιστοσελίδες κλπ. 

Επιπλέον, οι νικητές μπορεί να κληθούν να συμμετάσχουν σε μελλοντικά διαφημιστικά ή ενημερωτικά προγράμματα για την επιχειρηματικότητα των νέων. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σε όλη τη διαδικασία η όποια πνευματική ιδιοκτησία τους καθώς και όποιες άλλες ευαίσθητες πληροφορίες που σχετίζονται με την επιχείρησή τους θα προστατεύονται.   

Διαδικασία αξιολόγησης:  Τα έντυπα αίτησης πρέπει να σταλούν στα εισερχόμενά μας στο Facebook μέχρι και την ανακοινωμένη ετήσια λήξη της ορισμένης προθεσμίας . Συνιστάται στους υποψηφίους να στέλνουν τα έντυπά τους το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε η ομάδα έρευνας να έχει αρκετό χρόνο για τυχόν διευκρινίσεις.   

Επιτροπή Αξιολόγησης: Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από τον Στέλιο        Χατζή-Ιωάννου , μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος καθώς επίσης και εργαζόμενους που συμμετέχουν στην διοργάνωση και εκτέλεση των βραβείων.