ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Μεγάλος νικητής για το 2019 , κερδίζοντας το πρώτο βραβείο αξίας 30.000 € είναι η HEMPOILSHOP , εταιρία που εμπορεύεται προιόντα κλωστικής και βιομηχανικής κάνναβης ( φωτογραφία από πάνω) 

Οι άλλες νικήτριες εταιρίες  , κερδίζοντας απο 10.000  € η καθεμία είναι : 

  • Aithrio,εταιρεία με έδρα την Καλαμάτα που ειδικεύεται στην εμπορία καλυμμάτων για έπιπλα.
  • Enaleia, κοινωνική επιχείρηση με έδρα την Αθήνα που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες αλιείς σε παραδοσιακές και νέες μεθόδους που δημιουργούν συνθήκες βιώσιμης αλιείας.
  • FoodCo Παναγιωτάκης, εταιρεία με έδρα το Αρκαλοχώρι Κρήτης που ειδικεύεται στην παραγωγή ελαιολάδου και στην παραγωγή / εμπορία καφέ.
  • Freights, ηλεκτρονικήπλατφόρμα ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
  • Mojestic P.C., εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται μέσω διαδικτύου και ειδικεύεται στην παραγωγή, διανομή και εμπορία premium ξηράς τροφής για ζώα συντροφιάς.
  • Natural Balance, εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που διανέμει φυσικά συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά από την Ιταλία, σε φαρμακεία και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
  • Phee,εταιρεία με έδρα την Πάτρα που δημιουργεί αντικείμενα χρησιμοποιώντας ως κύρια πρώτη ύλη τα φύκια της ποικιλίας Posidonia Oceanica.
  • TPL I.K.E., εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα την Πάτρα που ειδικεύεται στις εξαγωγές από τρίτους μέσω διαδικτύου
  • Vendora,ηλεκτρονικήπλατφόρμα δωρεάν αγγελιών με έδρα την Αθήνα, που έχει ως στόχο την επαναχρησιμοποίηση προϊόντων
 
 
 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

 

Τα βραβεία που διοργανώνονται κάθε χρόνο εδώ και 11 συνεχοί έτοι. Αποκλειστικά για νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, κάτω των 40 ετών (που γεννήθηκαν το 1979 ή αργότερα) και που έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια με ελάχιστο μικτό κέρδος € 10.000 ετησίως. Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον δύο άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% της εταιρείας. Εάν οι ιδιοκτήτες είναι δύο, θα πρέπει να κατέχουν πάνω από το 80% της εταιρείας μεταξύ τους.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης: 

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει πρώτα να κάνουν like τη σελίδα μας στο Facebook Stelios Philanthropic Foundation και να συμμετάσχουν στην δημόσια ομάδα “Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2019 “, όπου θα μπορούν να κατεβάσουν μεσα απο την κατηγορία FILES το PDF του εντύπου αίτησης. 

1) Ανοίξτε το αρχείο PDF. 

2) Συμπληρώστε κενά κελιά πληκτρολογώντας. Δεν θα ληφθούν υπόψη τα χειρόγραφα έντυπα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει όλα τα σωστά πλαίσια.

3) Κάντε κλικ στο Αρχείο (πάνω αριστερά του PDF). 

4) Κάντε κλικ στο “Αποθήκευση ως” και, στη συνέχεια, επιλέξτε PDF. 

5) Κατά την αποθήκευση του PDF, βεβαιωθείτε ότι ονομάσατε το έγγραφο χρησιμοποιώντας το επώνυμο τουαιτούντα και την ημερομηνία υπογραφής. 

6) Αποθηκεύστε το αρχείο .

7) Επισυνάψτε το PDF σε μήνυμα προς την σελίδα στο Facebook , Stelios Philanthropic Foundation και πληκτρολογήστε στο κύριο σώμα του μηνύματος: “GREECE2019”.  

Επιπλέον, ο νικητής / νικήτες  πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κληθουν μέσα στους επόμενους απο την βράβευση μήνες να δώσουν συνεντεύξεις σε περιοδικά , εφημερίδες , ενημερωτικά σάιτ κτλπ. 

Επιπλέον, οι νικητές μπορεί να κληθούν να συμμετάσχουν σε μελλοντικά διαφημιστικά ή ενημερωτικά προγράμματα για την επιχειρηματικότητα των νέων. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σε όλη τη διαδικασία η όποια πνευματική ιδιοκτησία τους καθώς και όποιες άλλες ευαίσθητες πληροφορίες που σχετίζονται με την επιχείρησή τους θα προστατεύονται.   

Διαδικασία αξιολόγησης:  Τα έντυπα αίτησης πρέπει να σταλούν στα εισερχόμενά μας στο Facebook μέχρι και την ανακοινωμένη ετήσια λήξη της ορισμένης προθεσμίας . Συνιστάται στους υποψηφίους να στέλνουν τα έντυπά τους το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε η ομάδα έρευνας να έχει αρκετό χρόνο για τυχόν διευκρινίσεις.   

Επιτροπή Αξιολόγησης: Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από τον Στέλιο Χατζήιωάννου , μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδύματος καθώς επίσης και εργαζόμενους που συμμετέχουν στην διοργάνωση και εκτέλεση των βραβείων.