Το Χαμόγελο Του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζη-Ιωάννου παρέχει διαχρονική και σταθερή υποστήριξη στο έργο του οργανισμού. Αυτό γίνεται μέσα από ετήσιες χρηματικές δωρεές οι οποίες αθροιστικά πλέον αγγίζουν το ποσό των 100.000 , καθώς και με μηνιαία προσφορά σε είδος. Συγκεκριμένα εμπλουτίζουμε υποστηρικτικά τη διατροφή 350 παιδιών που διαμένουν και σιτίζονται στα ”Σπίτια” του οργανισμού. Αυτό γίνεται προσφέροντας ετησίως 120.000 τεμάχια γλυκά τσουρεκάκια Chipita , αντίστοιχης λιανικής αξίας.