Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου τιμήθηκε από την Hellenic Initiative στο Λονδίνο.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου τιμήθηκε από την Hellenic Initiative στο Λονδίνο.

Περισσότεροι από 300 επισκέπτες βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου για να δουν το Stelios Philanthropic Foundation να βραβεύεται από την Hellenic Initiative.

Ο Peter Barton, εκπροσωπώντας τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, δέχθηκε με χαρά την αναγνώριση του έργου του Ιδρύματος στην Ελλάδα από την πριγκίπισσα Τατιάνα.

Ο Νίκος Σταθόπουλος, δήλωσε: «Όλοι οι Έλληνες έχουν πολλά να κοιτάξουν στον Σερ Στέλιο. Όχι μόνο το επιχειρηματικό του όραμα για την ίδρυση μιας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και τη γενναιοδωρία του να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων που έχει επηρεαστεί πρόσφατα η Ελλάδα ».

Με ένα βίντεο από τον Σερ Στέλιο, υπήρξε περιγραφή για το έργο του Ιδρύματος και για την άμβλυνση της καθημερινής φτώχειας μέσω του προγράμματος Food from the Heart καθώς και για την παροχή πληρωμών σε μετρητά σε οικογένειες που έχασαν τη ζωή τους στις πρόσφατες πυρκαγιές και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη χώρα, που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 100 ανθρώπους.