Συνάντηση των εν ενεργεία υποτρόφων μας από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με τον Sir Στέλιο Χατζη-Ιωάννου

Για 7η συνεχόμενη χρονιά το Ίδρυμα μας, σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Δούκα, προσφέρει 3 πλήρεις υποτροφίες για νέους μαθητές που ολοκληρώνουν  τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του International Baccalaureate.

Η πρώτη φετινή συνάντηση των εν ενεργεία υποτρόφων μας με τον Sir Στέλιο Χατζη-Ιωάννου έγινε στα νέα γραφεία του Ιδρύματος, στην οδό Αλωπεκής 5 στο Κολωνάκι.

Ο Sir Στέλιος υποδέχτηκε τους μαθητές στον κήπο του κτιρίου, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία.

Κατά τη συνάντηση τους αφηγήθηκε την δική του πορεία ως επιχειρηματίας με το easy family of brands (www.easygroup.com.gr) ενώ τους μίλησε και για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρεται μέσω του Ιδρύματος του στην Ελλάδα ( www.steliosfoundation.gr ). Στη συνέχεια, άκουσε τα δικά τους σχέδια για τις μελλοντικές τους σπουδές στο εξωτερικό αλλά και τα επιχειρηματικά τους όνειρα.

Η συνάντηση έληξε σε ευχάριστο κλίμα, με πορτοκαλάδα και γλυκά στον κήπο! Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, με την ελπίδα ως τότε να έχει τελειώσει η πανδημία και να έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την συνάντηση :