ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ (ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ) ΑΞΙΑΣ 55.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ 1.100 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζη-Ιωάννου συνεχίζει τη στήριξη του στο νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας στη σημαντική μάχη που δίνει με τον COVID-19, προχωρώντας σε δωρεά δωροεπιταγών (διατακτικών σίτισης) Ticket Restaurant® συνολικής αξίας 55.000 € για την παροχή φαγητού σε 1.100 νοσηλευτές 4 δημόσιων νοσοκομείων αναφοράς στην Αττική (Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός, Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»).

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (www.esne.gr), 1.100 νοσηλευτές θα λάβουν δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) Ticket Restaurant® της εταιρείας Edenred συνολικής ονομαστικής αξίας 50 ο καθένας για αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και super market. Η διανομή τους από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει άμεσα και θα υλοποιηθεί μέσω της Διεύθυνσης του κάθε νοσοκομείου. Σε αυτή θα χρειαστεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) που του αντιστοιχούν.

Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζη-Ιωάννου ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας, με στόχο την επιβράβευση του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19 σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Sir Στέλιος Χατζη-Ιωάννου δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη φορά φέτος λέμε ‘ευχαριστώ’ στους ανθρώπους που στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας διατακτικές σίτισης συνολικού ύψους 55.000€ σε 1.100 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες. Τους ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ένα πιο υγιές, νέο έτος.»

Ως μέρος του παραπάνω ποσού που δόθηκε στους νοσηλευτές των νοσοκομείων της Αθήνας, το ποσό των 1700 ευρώ δωρίζεται στη μνήμη του κύριου Γιώργου Μελετίου.

Τo Ίδρυμα έλαβε δωρεές 850 ευρώ αντί κατάθεσης στεφάνου, από τρίτους και διπλασίασε το ποσό στα 1700 ευρώ με τα ειλικρινά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια Μελετίου.

Ο κύριος Γιώργος Μελετίου ήταν ο πατέρας της κ. Βασιλικής Μελετίου που εργάστηκε στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζη-Ιωάννου από το 2016 έως και το 2018.

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :