Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για την οικονομική ενίσχυση κάθε οικογένειας θανόντα από την τραγωδία στα Τέμπη

Μέχρι σήμερα, 47 από τις συνολικά 57 οικογένειες θανόντων έχουν υποβάλει σχετική αίτηση.
Το Ίδρυμα ελπίζει να λάβει αιτήσεις από τις οικογένειες και των 10 υπόλοιπων θανόντων.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης για οικονομική ενίσχυσή των πλησιέστερων συγγενών των θανόντων στο τραγικό συμβάν στα Τέμπη, προχωράει σε παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων, μέχρι και τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023.

Μέχρι σήμερα, 47 από τις συνολικά 57 οικογένειες των θανόντων έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, ενώ το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου ελπίζει ότι σύντομα θα λάβει αιτήσεις από τις οικογένειες και των 10 υπόλοιπων θανόντων.

Υπενθυμίζεται ότι η εφάπαξ δωρεά ύψους 10.000 € θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του κοντινότερου, μέχρι δευτέρου βαθμού εν ζωή, συγγενή του κάθε θανόντα, κατόπιν γραπτής αίτησης που θα συνοδεύεται από τα κατάλληλα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι διαθέσιμες εδώ ή στον αριθμό + (30) 210 721 6060 Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10π.μ. έως 2μ.μ.

Οι πληρωμές θα γίνουν με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης του κοντινότερου συγγενή και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 15η Μαΐου 2023, γι’ αυτούς που έχουν συμπληρώσει την αίτηση επιτυχώς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email