ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΙΤΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ 4 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα 27.05.2020 ολόκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της παραλαβής 1000 βιβλιάριων διατακτικών επιταγών σίτησης στους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής , που εργάστηκαν στα τμήματα COVID-19 των τεσσάρων νοσοκομέιων αναφοράς για τον Ιό στην Αττική.

Συγκεκριμένα ο καθένας απο τους 1.000 νοσηλευτές έλαβε απο 1 βιβλιάριο διατακτικών επιταγών σίτησης αξίας 100€. Η συνολική δωρέα του Ιδρύματος προς όλους τους νοσηλευτές της Αττικής ανήλθε σε 300.000€ , απο τα οποία τα 100.000€ δώθηκαν στα 4 νοσοκομεία αναφοράς.

Αναμένουμε απο την επόμενη εβδομάδα την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής των διατακτικών επιταγών και για τα υπόλοιπα 10 νοσοκομεία , αξίας 200.000€.

Αυτά τα ”vouchers” εκδίδονται απο την διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία EdenRed. Οι διατακτικές σίτισης Ticket Restaurant® είναι  vouchers φαγητού που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία στους εργαζομένους της ως παροχή. Εξαργυρώνονται σε χιλιάδες συμβεβλημένα καταστήματα εστίασης και αλυσίδες τροφίμων σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Αναθέσαμε την διανομή των vouchers για τα 4 αυτά νοσοκομεία στον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδας (https://www.esne.gr/index.php/el/ ) , ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τους διευθυντές και των τεσσάρων νοσοκομείων. Ο κάθε ένας απο τους 1.000 νοσηλευτές που παρέλαβαν , υπέγραψαν σε ονοματική λίστα που συνέταξαν τα νοσοκομεία , η οποία για λόγους διαφάνειας απεστάλλει στο Ίδρυμα μάς.

Αφού ελέγξαμε την λίστα μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και οι 1.000 νοσηλευτές έχουν υπογράψει πως παρέλαβαν τις διατακτικές επιταγές που αντιστοιχούσαν στον καθένα.

Αν και θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα όλων αυτών των αφανών ηρώων της σύγχρονης εποχής , δυστηχώς η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν μας επιτρέπει να το κάνουμε ( https://www.dpa.gr/) .

Και πάλι τους ευχαριστούμε απο καρδιάς για τον δύσκολο και μακρύ αγώνα που δώσανε με αυταπάρνηση , ενάντια στον Ιό COVID-19 , για χάρην της προστασίας όλων μας και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας. Τούς ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον και ένα πιο ξεκούραστο και φωτεινό καλοκαίρι !

Ακολοθούν μερικές φωτογραφίες απο κάποιες απο τις παραλαβές στα 4 νοσοκομεία αναφοράς , με την παρουσία της προέδρου του ΕΣΝΕ , κυρίας Ελένης Κυρίτση Κουκουλάρη .