φαγητό απο καρδιας – επενδυση σε νεο ταχυτερο συστημα διανομηΣ για την διευκολυνση των ωφελουμενων συνανθρωπων μας

Αυτό το ταχύτερο σύστημα έρχεται , ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε ώσο το δυνατόν περισσότερους μας συνανθρώπους το έχουν ανάγκη. Ο αριθμός τών ωφελούμενων επισκεπτών έχει αυξηθεί δραματικά απο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Για το λόγο αυτό καταργήσαμε τα παλιά χάρτινα ”δελτία” ωφελούμενων, τα οποία μας ανάγκαζαν να πληκτρολογούμε εκτενείς αριθμούς ώστε να ταυτοποιήσουμε τον κάθε ωφελούμενο. Τα αντικαταστήσαμε με ατομικές πλαστικές κάρτες με μοναδικό σειριακό αριθμό , οι οποίες σκανάροντε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Χαιρόμαστε που μπορούμε να στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των πλέων ευάλωτων μελών της κοινωνίας. Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας θα λαμβάνουν τουλάχιστον το ελάχιστο ποσοστό ημερίσιων θερμίδων που χρειάζονται για να πορευτούν στη μέρα τους. Κατά μέσο όρο οι επισκέψεις στα σημεία διανομής φθάνουν τις 350.000 το μήνα.

Πόσο μάλλον όταν μπορούμε να διευκολύνουμε και να ”απλοποιήσουμε” την διαδικασία της δίκαιης διανομής μας.

Ακολοθούν φωτογραφίες απο ένα απο τα 7 πρατήρια του προγράμματος μας στην Ελλάδα , το οποίο βρίσκεται στα Εξάρχεια στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 118 , λειτουργόντας κάθε εργάσιμη μέρα απο τις 9:00 έως τις 17:00 .

Στο συγκεκριμένο σημέιο , ο αριθμός των ημερισίων επισκεπτών έχει διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι.

Συγκεκριμένα αγγίζει πλεον τους 2500 ανθρώπους κατα μέσο όρο.

Το πρόγραμμα λειτουργεί απο το 2014 , έχοντας μέχρι σήμερα δώσει πάνω απο 21.000.000 σνακς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λιανική αξιά αγωράς τους ανέρχεται σε 21.000.000 ευρώ.

Ενα επίκαιρο ‘αρθρο για το πρόγραμμα Φαγητό απο Καρδίας στο Πρώτο Θέμα :

https://www.protothema.gr/greece/article/977162/efta-hronia-fagito-apo-kardias-me-21-ekat-snaks/