ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 55.000€ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΣΝΕ)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σήμερα 04.12.2020, παραδώσαμε στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος στην Αθήνα (Αλωπεκής 5) την πιο πρόσφατη δωρεά διατακτικών επιταγών σίτισης αξίας 55.000 € , στον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (www.esne.gr) , τον οργανισμό δηλαδή που έχουμε διορίσει για τη διανομή τους.

Στην παράδοση – παραλαβή τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι κοινωνικές αποστάσεις στο ακέραιο. Συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Σερέτης και ο Παναγιώτης Κωσταράκης από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα , η πρόεδρος της ΕΣΝΕ κυρία Κυρίτση, η εκπρόσωπος της εταιρείας Edenred κυρία Γιαννοπούλου, καθώς και ο κύριος Δημήτρης Μελετίου.Οι διατακτικές αυτές, θα δοθούν σε 1100 νοσηλευτές της πρώτης γραμμής στα τέσσερα νοσοκομεία αναφοράς της Αθήνας (Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός, Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν») οι οποίοι αγωνίστηκαν και συνεχίζουν και τώρα τη μάχη ενάντια στην πανδημία.

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (www.esne.gr), 1.100 νοσηλευτές θα λάβουν δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) Ticket Restaurant® της εταιρείας Edenred συνολικής ονομαστικής αξίας 50€ ο καθένας για αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και supermarket . Η διανομή τους από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει άμεσα και θα υλοποιηθεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2021. Στην ΕΣΝΕ θα χρειαστεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) που του αντιστοιχούν.

Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζη-Ιωάννου ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας, με στόχο την επιβράβευση του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19 σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την παράδοση των vouchers :