ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 55.000€ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΣΝΕ)

Μερικά απο τα booklets αξιας 50 το καθένα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σήμερα 04.12.2020, παραδώσαμε στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος στην Αθήνα (Αλωπεκής 5) την πιο πρόσφατη δωρεά διατακτικών επιταγών σίτισης αξίας 55.000 € , στην Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (www.esne.gr) , τον οργανισμό δηλαδή που έχουμε διορίσει για τη διανομή τους .

Στην παράδοση – παραλαβή τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι κοινωνικές αποστάσεις τηρήθηκαν στο ακέραιο. Συμμετείχαν εργαζόμενοι του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος , η πρόεδρος της ΕΣΝΕ κυρία Κυρίτση , η εκπρόσωπος της εταιρίας Edenred κυρία Γιαννοπούλου , καθώς και ο κύριος Δημήτρης Μελετίου.

Θα δοθούν σε 1100 νοσηλευτές πρώτης γραμμής στα τέσσερα νοσοκομεία αναφοράς της Αθήνας (Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός, Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν») οι οποίοι αγωνίστηκαν και συνεχίζουν και τώρα τη μάχη ενάντια στην πανδημία.

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (www.esne.gr), 1.100 νοσηλευτές θα λάβουν δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) Ticket Restaurant® της εταιρείας Edenred συνολικής ονομαστικής αξίας 50€ ο καθένας για αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και super market . Η διανομή τους από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει άμεσα και θα υλοποιηθεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου . Σε αυτή θα χρειαστεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) που του αντιστοιχούν.

Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας, με στόχο την επιβράβευση του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19 σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μερικές φωτογραφίες απο την παράδοση των vouchers :