Ένα ακόμα τετραήμερο σεμινάριο επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας του Prince’s Trust International στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Ένα ακόμα κύκλος δωρεάν σεμιναρίων επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας του Prince’s Trust International στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την συμμετοχή 13 ατόμων ! Τα σεμιναρια πραγματοποιηθηκαν για δεύτερη φορά στο χώρο του Ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου 10 . Tον χώρο επισκέπτονται καθημερινά κοντά στους 7.000 συνανθρώπους μας για το πρόγραμμα ”Φαγητό απο Καρδιάς” .

Μέσα απο ένα τετραήμερο πρόγραμμα μάθησης , οι έμπειροι εκπαιδευτές της Corallia.org , διδάξανε τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να αρχίσει κανείς ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο . Σκοπός είναι ο καθένας να μπορεί να περάσει απο την θεωρία στην πράξη.

Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων που θα διεξαχθεί στην Ευριπίδου θα ανακοινωθεί σύντομα μέσα απο τη σελίδα του Ιδρύματος στο facebook .

http://www.corallia.org/en/news/press-releases/4159-be-your-own-boss-thanks-to-the-prince%E2%80%99s-trust-international-enterprise-programme-in-greece.html

https://www.beyourownboss.gr/en/about-us/

#PTIEGR#beyourownboss