Εκδήλωση για την ανακοίνωση των νέων υποτροφιών Stelios Scholarships στο LSE για τη χρονιά 2023-2024

Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 28 Noεμβρίου 2023, στο Stelios Conference Hall στην Πλάκα, ο Sir Stelios Haji-Ioannou, δημιουργός και ιδιοκτήτης της easy family of brands και ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοίνωσε τη χορήγηση πέντε υποτροφιών, μέσω Zoom, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025, συνολικού ύψους €292.000 (£255,000/£17,000 ετησίως για κάθε μαθητή), σε προπτυχιακούς φοιτητές.  Oι υποτροφίες, για πρώτη φορά φέτος, θα δοθούν αποκλειστικά σε 3 φοιτητές από την Ελλάδα και 2 φοιτητές από την Κύπρο για να σπουδάσουν στο London School of Economics and Political Science (LSE), στο Λονδίνο.

Περίπου 90 συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν αυτή τη βραδιά. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν μαθητές με τους γονείς τους, σχολικοί σύμβουλοι, Έλληνες απόφοιτοι του LSE, εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και φίλοι και συνεργάτες του Stelios Philanthropic Foundation. Ο Sir Stelios Haji-Ioannou στηρίζοντας έμπρακτα την εκπαίδευση της νέας γενιάς, από το 2005, έχει δώσει ήδη τη δυνατότητα σε 133 φοιτητές να σπουδάσουν στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο με τη συνολική αξία των υποτροφιών να αγγίζει τα 3 εκατ ευρώ. Την εμπειρία του με τους παρευρισκόμενους μοιράστηκε και ένας παλιός υπότροφος του Stelios Foundation και πλέον απόφοιτος του LSE.

O Sir Stelios Haji-Ioannou εύχεται σε όλους του υποψήφιους καλή επιτυχία στη διαδρομή τους προς τη γνώση και την αριστεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της αίτησή σας: Πατήστε εδώ

Για την εκδήλωση επίσης έγραψε το Capital.gr: Διαβάστε περισσότερα