δωρεαν τετραημερα σεμιναρια επιχειρηματικοτητασ σε συνεργασια με το princes trust international

Το Stelios Philanthropic Foundation ειχε τη χαρά να φιλοξενήσει στις 22 με 25 Ιουλιου , στον χώρο μας στην Αθήνα , στην οδό Ευριπίδου 10 , το δωρεάν τετραήμερο σεμινάριο επιχειρηματικότητας για νέους του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας του Prince’s Trust International Enterprise Programme in Greece !!! Στο ίδιο χώρο λειτουργεί καθημερινά το φιλανθρωπικό πρόγραμμα Φαγητό απο Καρδίας . Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18 με 30 ετών που σκέφτονται να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση !

Μάθε τα πάντα για το τετραήμερο διαδραστικό σεμινάριο, την εξατομικευμένη καθοδήγηση και την δυνατότητα χρηματοδότησης στο www.beyourownboss.gr !

Οι συμμετέχοντες είχαν την μοναδική ευκαιρία , να ανακαλύψουν την πρακτική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της αυτοαπασχόλησης . Το πρόγραμμα στοχεύει στο να εγκαθιδρύσει κάποια ισχυρά θεμέλια και να προσφέρει γνώσεις σχετικά με ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο ! Μέσα απο τη συμβουλευτική καθοδήγηση , τις ενημερωτικές συναντήσεις και τους κύκλους μαθημάτων διερεύνησης επιχειρηματικότητας , ο κάθε συμμετέχοντας εμπλουτίζει το ”οπλοστάσιο” του και έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο να μπορέσει να αρχίσει τη δική του επιχείρηση. Τέλος το πρόγραμμα δέχεται και αιτήσεις για παροχή δανέιου επιχειρηματικής εκκίνησης .


Here is the event that was used to promote the seminars through the facebook social media platform :
https://www.facebook.com/events/2469075806464575/